Tineri oameni de milioane

Credem în puterea educaţiei de a schimba oameni, credem în schimbare şi credem în valori şi modele profesionale, care ne influenţează calitatea vieţii.

Suntem bucuroşi să creăm contextele de învăţare potrivite care să vă ofere şansa de a vă găsi resursele interne, de a te cunoaşte mai bine, de a fi creativ, de a face descoperiri si de a te dezvolta.

Participanţii Jump Out, devin resursă pentru comunitatea din care fac parte @ Startup Kids Timisoara

În cadrul celei de a cincea ediție, intitulată „Tineri oameni de milioane”, elevii, studenții și tinerii absolvenți din Timișoara, participanți la eveniment, au avut ocazia de a interacționa direct cu antreprenori locali de succes, de la care au descoperit detalii legate de fondarea și dezvoltarea unei afaceri relevante, fie prin caracterul global al serviciului (Andrei Firoiu/Obli.co), fie prin focusul pus pe calitatea și autenticitatea produselor (Traian Bugescu/Prospero), fie prin valorificarea rezultatelor cercetării în domeniul tehnic (Valentin Mureșan/Movidius).

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>