Bun venit la Jump

JUMP înseamnă prietenie, distracţie, cunoaştere şi depăşirea propriilor limite. Nu ai rău de înălţime, nu? Fiindcă JUMP înseamnă să sari suuuus de tot, peste toate obstacolele, să nu mai laşi loc îndoielilor în ceea ce te priveşte. Ai ajuns aici pentru că ai crescut, şi îţi doreşti de la tine mai mult. Iar pentru asta ai un like din partea noastră :-)

Îţi tot pui o grămadă de întrebări existenţiale şi vrei nişte răspunsuri la tot ceea ce te frământă?

       ✔ Cine sunt eu şi care este drumul meu spre independenţă?                           ✔ Cum pot avea o carieră profesională de succes?
       ✔ Ce fac pentru mine şi pentru viitorul meu?                           ✔ Unde pot găsi persoana potrivită care să îmi ia frământările în serios?

Dacă eşti adolescent, JUMP îţi sare în ajutor. Pentru că JUMP este un set de programe complementare pentru adolescenții care vor să îşi fructifice propriul potenţial. Obiectivele programului sunt auto-cunoaşterea, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi a leadership-ului, dezvoltarea gândirii critice și a creativității, dezvoltarea personalităţii şi încrederii în sine. Orientarea şi consilierea în carieră, dezvoltarea personală, workshop-urile şi internship-urile, reprezintă paşii principali ai programului cu ajutorul cărora vei deveni, wait for it…, legendary.

Imaginează-ţi şcoala ideală: cu teme interesante şi lecţii de viaţă! JUMP este vacanţa ta din timpul şcolii. Pentru că este despre tine, pentru că este despre viaţă. Cunoaşte-te pe tine însuţi, s-ar putea să-ţi placă de cine dai. Noi suntem curioşi să te cunoaştem.

Ştim că vrei. Ştim că poţi.