Journey Upgrade Mindfulness Possibility

Aţi siJump_0173mţit vreodată că sunteţi într-o înfundătură? Că nu aveţi inspiraţie, că nu sunteţi motivaţi? Aţi fost vreodată nevoiţi să comutaţi de pe “live” pe “survive” pentru că e suficient, pentru că nimic nu merită să daţi mai mult? Dacă da, atunci sunteţi într-o situaţie în care mulţi adolescenţi se regăsesc, în care m-am aflat şi eu nu demult: într-o cutie. O cutie care vă limitează conturul de altfel infinit, în care trebuie să vă restrângeţi potenţialul şi capacitatea pentru a încăpea. Această cutie a construit-o societatea în care trăim, unele reguli, aşteptări, tipare. Însă nu putem da vina pe ea pentru că pâna la urmă e decizia noastră să evadăm din acest spaţiu restrictiv, să ne descoperim, să ne extindem să regăsim acea formă desăvârşită a noastră, fără început şi cu siguranţă fără sfârşit.

Pentru mine această decizie a început cu JUMP. Desigur, aici mă aştept să mă contraziceţi, să spuneţi că un curs cu întâlniri săptămânale nu poate face acest lucru pentru tine. Şi atunci v-aş spune că nici nu susţin asta. JUMP nu a fost întreaga schimbare, a fost primul pas care m-a împins din zona de confort, care mi-a deschis perspective mai largi ridicând capacul acelei cutii în care mă aflam, în care poate vă aflaţi şi voi.

Jump_2Apoi am urmat harta mea JUMP, pe care acum că experienţa mea a ajuns la final am reuşit să o trasez şi să o analizez. Drumul JUMP nu e o dreaptă sau o curbă; e o orbită pe care odată intrat eşti captat complet şi abilităţile, cunoştiinţele, atitudinile pe care le înveţi se succed atât de natural şi curând se transformă în comportament, în comportamentul tău.

Învăţarea în JUMP e foarte subtilă, se strecoară fără să-ţi dai seama; deşi încerci să defineşti şi să conştientizezi ce ai dobândit, adevărata surpriză e când te trezeşti reacţionând într-o situaţie concretă şi realizezi că ce ai învăţat e acum o parte din tine, nu un ataşament pe care îl poţi accesa cu multă concetrare, ci o uneJump_0169altă care e o prelungire a mâinii tale, care răspunde instinctiv.

JUMP a pornit în mine un proces de învăţare care nu s-a terminat odată cu sfârşitul programului. El funcţionează pe baza efectul-bulgăre: odată lansat, creşte mereu, acumulează părţi noi, prinde mai mult elan cu fiecare pas. Ştim cu toţii că începutul e cel mai dificil, fuzionarea acelui nucleu care va lega compoziţia finală.

Asta a făcut JUMP pentru mine şi pentru asta îţi mulţumesc, Alina, vă mulţumesc tuturor celor care aţi făcut această călătorie odată cu mine şi m-aţi ajutat să JUMP outside the box!

Articol scris de Daria Şipoş

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>