Descopera puterea cunoasterii de sine

Înainte de-a face orice mărturisire, aş dori să fac o scurtă prezentare… 2 ochi căprui, un zâmbet larg, o faţă sinceră, ambiţioasă şi cândva nehotărâtă. De ce zic nehotărâtă? Să luăm de exemplu o situaţie. Îmi doream să ies în oraş cu prietenii, însă în următoarele 5 min mă apucam să citesc cartea preferată, renunţând cu lejeritate la întâlnirea programată în urmă cu câteva minute… Am dat exemplu o situaţie “nevinovată”, dar ce putem face atunci când suntem nehotărâţi în legătură cu propria noastră carieră? Cu propriul nostru drum în viaţă?

Bineînţeles că fiecare dintre noi are o anumită viziune şi în jurul nostru sunt persoane care ne sfătuiesc în permanenţă “ce este bine pentru noi “…  Eu mă consider norocoasă! De ce? Pentru că atunci când am auzit de Jump, am luat parte iniţial la o sesiune demo, iar mai apoi am intrat în programul de orientare în carieră plină de entuziasm şi dorinţă de învăţare.

Fiecare persoană are steaua sa. Ce înţeleg eu prin “steaua sa”? O şansă, o experienţă, o activitate, o discuţie, ceva ce urmează să te schimbe pentru totdeauna…sau cel puţin îţi dă impulsul şi sprijinul necesar pentru a creşte… A creşte în maturitate, în gândire şi nu numai. Steaua mea, acum are un nume, iar cu această ocazie aş vrea să faceţi cunoştinţă cu ea. Numele ei este “Jump” şi sunt sigură că este nerăbdătoare să cunoască cât mai mulţi adolescenţi care vor să se dezvolte ca oameni şi să se îndrepte cu paşi repezi către visul lor.

Şi da, într-adevăr am învăţat foarte multe lucruri noi. Am învăţat să mă autocunosc, am descoperit care sunt valorile mele în viaţă, care sunt interesele mele. Acum ştiu care sunt lucrurile care le fac şi le fac bine, cum să mă bucur în fiecare zi de lucrurile importante pentru mine. Mi-am conturat viitorul, am aşternut pe hârtie planul meu carieră, descoperind paşii pe care trebuie să îi urmez şi resursele pe care le am. Acum ştiu ce sunt, ştiu cum sunt şi cu siguranţă ştiu ce vreau să devin. Sunt hotărâtă, am încredere în mine şi în propriile mele forţe şi ştiu că am tot sprijinul şi resursele necesare pentru a parcurge drumul spre viitor.

Jump_0020Toate lucrurile astea le-am învăţat din momentul în care am intrat în programul Jump. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte din acest program şi îl recomand tuturor, fără nicio reţinere.

Începeţi acum să faceţi primii paşi către cariera voastră de succes!

Articol scris de Anca Ţunea

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>