O poveste cu început fericit

Un nou an şcolar, un nou internship: un nou început pentru patru liceeni, absolvenţi ai programului Jump. Raul, Raisa şi Iris ne-au scris câteva rânduri despre experienţa lor pe parcursul unui internship la o renumită firmă locală, Imobiliare.ro. Dintre ei, Iris este cea care se află la cea de-a doua experienţă de acest gen, după ce a participat la un alt internship finalizat cu succes la Timişoara Startup Hub.

Raul: “Experienţa la Imobiliare.ro este una unică, deoarece am aflat cum este să lucrezi într-o companie în domeniul web şi m-a ajutat să îmi conştientizez punctele tari şi slabe. Mai mult decât atât, mi s-a schimbat părerea în ceea ce priveşte domeniul programării web, întrucât am aflat cu exactitate cu ce se ocupă acest domeniu. M-am simţit minunat pe toată durata internship-ului. Toţi angajaţii au fost amabili, dornici şi răbdători să ne explice atunci când puneam întrebări, iar mediul ambiental a fost unul liniştit, prielnic pentru un programator. Iniţial, am pornit cu ideea că vreau să învăţ şi să experimentez acest domeniu şi pot afirma că am reuşit să fac acest lucru, cu ajutorul „colegilor de muncă”.

Recomand programul JUMP tuturor, întrucât este o cale sigură de a te descoperi, de a-ţi cunoaşte abilităţile şi de a te dezvolta. De asemenea, JUMP este o oportunitate excelentă de afla ce înseamnă o carieră de succes şi cum să o dobândeşti.”

Raisa: ”În primul rând cred că ar trebui să multumim programului Jump pentru ocazia care ne-a oferit-o şi anume de a participa la un internship în cadrul firmei Imobiliare.ro. A fost o experienţă unică pentru mine din care am învăţat, ne-am dezvoltat abilităţi şi am înţeles că viaţa de după şcoală nu e chiar aşa cum ne aşteptam. În cadrul internship-ului am reuşit să-mi ating toate obiectivele stabilite de la început. Am văzut cum este organizată o firmă, cum se lucrează în echipă în cadrul unei companii, ce face fiecare sector în parte şi pe lângă toate aceste lucruri am primit şi multe sfaturi ce ne vor ajuta în viaţă. Oamenii din cadrul firmei ne-au primit cu multa căldură şi răbdare, fapt care ne-a făcut să mergem cu drag acolo şi să învăţăm. Părerea mea este că acest program nu este doar pentru cei nehotărâţi asupra carierei lor, este şi pentru cei ce doresc să îşi dezvolte abilităţile şi să acumuleze experienţă. Îţi poţi face noi prieteni şi să cunoşti oameni foarte drăguţi care sunt dispuşi să te ajute la orice nu ştii sau îţi doreşti să afli.”

Iris: „Împreună cu Raisa, Raul şi Paul am descoperit firma Realmedia Network, cea care întreţine cel mai cunoscut portal imobiliar din ţară – Imobiliare.ro. Timp de două săptămâni am analizat fiecare departament al firmei şi am primit explicaţii şi îndrumări. Într-un sediu modern şi bine organizat am găsit un colectiv tânăr, cald şi comunicativ care ne-a îndrumat primii paşi în lumea muncii, experienţă care ne-a ajutat foarte mult pe toţi.

Am descoperit, printre altele, cât de importante sunt atmosfera de lucru şi echipa pe care o ai alături. În urma internship-ului, toţi am rămas cu impresii deosebite despre această firmă. Îndrumăm cu căldură toţi doritorii de experienţe noi spre acest program, cu asigurarea că nu vor regreta alegerea făcută!”

Dacă te numeri printre cei pe care teoria îi mulţumeşte, dar practica este cea care îi încântă, vino alături de noi! Înscrierile pentru noua sesiune Jump au început. Poţi scrie şi tu povestea ta!

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>