“Primul interviu” la FM Logistic – primul pas spre o carieră de succes

Jump_SiminaSăptămâna Altfel a adus cu ea noi contexte de învăţare pentru participanţii Jump, în cadrul programului de experienţă în muncă, la o renumită companie multinaţională, FM Logistic. Bianca şi Andrei, ne povestesc despre experienţa lor de învăţare, în urma participării la centrul de evaluare dezvoltat de către un om minunat şi cu dragoste pentru educaţie, managerul de resurse umane, Simina Bleau.

Acest om deosebit, pasionat de educaţie, ne-a comunicat impresia pe care i-a lăsat-o întâlnirea cu absolvenţii programului Jump: “Întâlnirea cu tinerii din programul JUMP a fost o ocazie specială pentru noi. Am savurat cele trei ore petrecute împreună cu cei 7 tineri entuziaşti şi dornici de autocunoaştere, învăţare şi autodezvoltare. Îi felicit pentru curajul şi curiozitatea lor, pentru dorinţa de a lucra cu ei pentru a fi mai buni, pentru a deveni oamenii care vor sa fie.

Compania FM Logistic are în strategia de resurse umane atât programe de Employer Branding, cât şi de responsabilitate socială. Începând cu anul 2014, suntem parte din Alianţa pentru tineret (Alliance for Youth) alături de Nestle şi alte companii, iar creşterea nivelului de competenţe al tinerilor este unul din obiectivele alianţei. Programul Jump ne-a oferit ocazia să fim aproape de tineri şi să ne implicăm activ în dezvoltarea lor, lucru pentru care le mulţumim!”

Jump_AndreiAndrei: “Programul de experienţă în muncă Jump m-a ajutat să mă cunosc mai bine pe mine şi m-a ajutat să mă dezvolt pe plan personal. Am învăţat cât de important este lucrul în echipă şi planificarea unei strategii înainte de a începe un proiect din orice domeniu, importanţa comunicării şi ce înseamnă feedback-ul. Experienţa pe care am avut-o în ziua de 6 Aprilie la sediul companiei FM Logistic mi-a deschis noi oportunităţi. Am fost primiţi călduros de două doamne minunate, managerul de resurse umane, Simina Bleau şi Adriana Căvăşan şi am început assessment-ul care a durat trei ore. În aceste ore am învăţat foarte multe lucruri despre munca în echipă fără a ne plictisi, fiind într-un mediu plăcut şi interactiv, cu oameni dornici de experienţe noi.

Unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le-am luat cu mine în urma acestui assessment a fost încrederea în propriile puteri. Această experienţă mi-a oferit oportunitatea de a avea mai multă încredere în mine, m-a ajutat să descopăr anumite abilităţi de care nu eram conştient până acum, şi am avut posibilitatea de a lucra în echipă, fapt care mă va ajuta pe viitor să mă implic într-un grup de oameni pentru a lucra pe diferite subiecte. Ceea ce aş vrea să transmit şi altor liceeni este faptul că a te implica de la o vârstă cât mai fragedă în diferite acţiuni de acest gen vor conduce cu siguranţă la o dezvoltare pe plan personal în care vom învăţa lucruri noi ce ne vor ajuta pe viitor.

Eu propun programul de experienţă în muncă Jump tuturor liceenilor care vor să îşi descopere abilităţile şi valorile personale deoarece veţi învăţa că suneţi capabili de multe lucruri la care nici nu v-aţi fi gândit vreodată”.

Jump_BiancaBianca: “În cadrul centrului de evaluare de la compania FM Logistic, am fost evaluată de managerul de resurse umane, Simina Bleau şi Adriana Căvăşan, oameni profesionişti cu foarte mare experienţă în recrutare și am primit un feedback foarte util şi relevant, a fost o experienţă frumoasă. Am învăţat să ascult activ mai bine, să pun în practică sfaturile primite și să am o privire de ansamblu. Aş vrea ca ceilalţi liceeni să înceapă să se decidă mai devreme asupra a ceea ce vor să facă în viitor, și dacă au nevoie de ajutor, le recomand cu mult drag programul Jump, care oferă informații și oportunități de învățare altfel decât la şcoală, și i-ar ajuta să se cunoască pe ei și să îmbunătățească punctele lor mai slabe”.

Jump_FM LogisticMulţumim partenerilor noştri pentru suportul acordat educaţiei, dezvoltării tinerilor şi că au ales să aducă o schimbare în comunitatea noastră. Ne bucurăm ca am reuşit să oferim această oportunitate liceenilor şi îi susţinem să îşi maximizeze potenţialul propriu.

Urmăreşte în continuare poveştile absolvenţilor Jump; stay tuned!

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>