Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?

Încă de când suntem mici şi ne dezvoltăm o oarecare percepţie asupra lumii, cea mai frecventă întrebare care ne este adresată de către ‘oamenii maturi’ este “Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Neavând experienţa de viaţă necesară, majoritatea răspunsurilor erau destul de banale, cum ar fi “Eu vreau să fiu doctor!”, “Eu vreau să fiu pilot de curse!” şi aşa mai departe. Dar, cu timpul, această întrebare a ajuns să fie una dintre elementele decisive ale vieţii noastre.

Mulţi adolescenţi nu se pot decide ce vor să facă nici în momentul în care urmează să aplice pentru o facultate. Într-adevăr, odată cu trecerea timpului, întrebarea “Ce vrei să fi când vei fi mare?” devine mai degrabă o întrebare pe care ai vrea să o eviţi cât mai mult posibil, însă aVlad 2ceasta nu este ceea ce ar trebui să faci. Trebuie să conştientizezi că tot viitorul tău depinde de răspunsul pe care îl vei da la un moment dat.

Jump este un program special construit pentru a oferi suport celor care încă se confruntă cu veşnica întrebare. Nu doar atât, acest program de orientare în carieră te ajută şi să îţi descoperi unele abilităţi de care nu erai conştient, să îţi dezvolţi anumite laturi şi să îţi lărgeşti orizonturile, experimentând şi analizând diferite domenii de muncă. Totodată, vei avea şi oportunitatea să cunoşti persoane noi şi iei parte la activităţi distractive şi educaţionale. Cel mai important este că activităţile oferite de Jump te ajută la dezvoltarea personală. Acest program îţi oferă oportunitatea şi sprijinul de a avea o percepţie mai bună asupra obiceiurilor şi activităţilor tale. Cel mai mult la acest program mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să cunosc persoane noi şi că am simţit spiritul de echipă în cadrul numeroaselor activităţi desfăşurate.

Acestea fiind spuse, consider că programul Jump este o bună ‘unealtă’ pentru oricine are dubii în legătură cu ce urmează să facă mai departe în viaţă sau pentru oricine necesită o îmbunătăţire a stilului de viaţă.

Articol scris de Vlad Vesa

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>