De ce sa participi la programul JUMP?

Pentru că vrei să faci unele schimbări la tine. Pentru că fără schimbări nimeni nu poate creşte iar dacă nu creştem, nu trăim cu adevărat.

Pentru că făcând ceea ce crezi că nu poţi face, vei ajunge departe, puţin câte puţin. Pentru că dacă nu scapi de temerile tale cele mai mari, nu îţi poţi trăi visul.

De ce este JUMP un program diferit şi special? Pentru că toţi liceenii care se înscriu sunt diferiţi şi speciali. Energia, bucuria şi entuziasmul lor sunt incurabile şi fac ca programul JUMP să fie unul super-activ, distractiv şi foarte eficient. Mai mult decât atât, Jump este un program personalizat, în funcţie de personalitatea şi nevoile tale. JUMP te ajută să te descoperi.

JUMP nu îţi va arăta destinaţia peste noapte, dar îţi poate sugera care este direcţia corectă în care trebuie să mergi. Eşti gata de acţiune? Aventura noastră începe chiar acum şi totul depinde de tine dacă vei fi personajul principal al propriei tale vieţi.

Cu JUMP înveţi cum să:

✔ îţi gestionezi emoţiile şi cum să îţi dezvolţi abilităţile de comunicare                 ✔ te pregăteşti pentru studii, carieră şi viaţă
✔ îţi defineşti propriul tău drum în viaţă                 ✔ lucrezi în echipă
✔ îţi dezvolţi încrederea în tine, în potenţialul tău, în talentul şi abilităţile tale                 ✔ îţi lărgeşti orizontul şi să fii un învingător

 

 Fii îndrăzneţ, fii cum vrei tu să fii!