Pasiune pentru software@Haufe-Lexware

Săptămâna “Școala Altfel” aduce cu ea noi experienţe de învăţare pentru liceenii clasei a XI-a Matematică-Informatică de la Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara.

Astăzi am trecut pragul unei companii dragi nouă, Haufe-Lexware România, unde am fost întâmpinaţi de oameni pasionați de educație, dornici să ne împărtășească din experiența lor.

Ce spun participanţii despre vizita în cadrul companiei:

Vizita de astăzi la compania Haufe Lexware a fost una încântătoare.

În primul rând am apreciat modul deschis în care ne-au vorbit cei de acolo. Am putut interacţiona cu ei foarte uşor şi ne-au explicat în detaliu fiecare amănunt. Un avantaj a fost vârsta destul de apropiată de a noastră fapt pentru care, cred eu, ne-am şi înţeles aşa bine şi ne-a fost uşor să comunicăm.

În al doilea rând mi s-a părut o foarte bună experiență deoarece cei care cochetăm cu informatica (IT-ul în general) ne-am putut face o idee despre ceea ce înseamnă cu adevărat să fii programator şi să lucrezi într-o firmă de IT.

Mie personal, mi-a făcut o plăcere deosebită să vizitez această firmă şi de ce nu, poate în viitor când termin facultatea voi fi unul din angajaţii acesteia“.- Iulius Ardelean

Am avut plăcerea în această dimineaţă de lua parte la o activitate foarte interesantă din cadrul săptămânii “Școala Altfel” din acest an, care mi-a oferit oportunitatea de a urmări activităţile din cadrul unei companii care creează software, în Timişoara.

Pot spune că la finalul zilei a fost o experienţă extrem de interesantă, care în opinia mea, ne-a ajutat pe noi elevii clasei a 11-a de la Matematica-Informatica să ne clarificăm anumite întrebări în legătură cu viitorul nostru în acest domeniu.

Sper ca în viitor astfel de iniţiative să mai apară, deoarece este un real ajutor pentru noi să ne orientăm în carieră şi aştept cu nerabdare şansa de a vedea şi alte activităţi din diferite firme importante din Timişoara“. – Mario Balint

Mulțumim pentru primirea călduroasă, inima deschisă, contextele de învățare memorabile și implicarea activă în dezvoltarea tinerilor :-)

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>