Inceputul unei cariere de succes alături de Jump

Talentul ne face unici și este unul dintre lucrurile care ne modelează viitorul și ne definește personalitatea. Mulți dintre noi găsesc cu dificultate calea cea mai bună de a-și folosi talentul pentru a avea o carieră de succes.

Noi ne dorim ca fiecare adolescent să își valorifice potențialul și să îl folosească ca un avantaj competitiv în viață. Atunci când talentul și voința se întâlnesc, nu mai lipsește decât JUMP pentru a oferi încrederea de sine și curajul necesar pentru începerea unei cariere de succes. În fiecare an, cunoaștem tot mai mulți tineri talentați cărora le oferim suport să își atingă visele.

Recent am avut ocazia să fac cunoștință cu Andrei Soanea, absolvent JUMP, elev în clasa a XI-a la liceul Nikolaus Lenau.

Andrei este pasionat de muzica electronică și talentul său a fost deja remarcat de câțiva DJ din Olanda care îi promovează piesele în diferite cluburi. Printre realizările lui Andrei se numără piesa “Drop it!”, care este promovată de o casă de discuri tot din Olanda.

Andrei ne-a oferit un interviu cu mai multe amănunte despre pasiunea lui:

Am înțeles că ai dezvoltat o pasiune pentru muzica electronică. Cum a început ea și cine te-a ajutat să o dezvolți?

Pasiunea pentru muzica electronică am avut-o încă de dinainte să vin la JUMP, însă în acel an am început să o dezvolt. JUMP m-a încurajat să fac ceea ce-mi place și mi-a dat mai multă încredere în mine.

În cadrul workshop-urilor ai facut ceva în sensul construirii carierei de compozitor/ DJ?

Am început să învăț despre producția muzicală, am început să îmi propun tot felul de obiective pentru a obține ceea ce îmi doresc.

Poți descrie în câteva cuvinte experiența ta JUMP?

Experiența JUMP a fost ceva care m-a schimbat total ca și persoană. Înainte să vin la curs eram foarte timid și îmi era rușine să vorbesc cu alte persoane. După un an, timp în care am urmat programele JUMP, nu mai aveam această teamă. Mi-am depășit mai multe frici, iar acest lucru este cel mai important pentru mine.

Am înțeles că te bucuri de un succes pe plan internațional. Cum te simți știind că muzica ta se aude în diverse cluburi din afara țării?

Mă bucur foarte mult că lumea îmi ascultă muzica, însă deocamdată succesul e pe un plan mai mic, iar eu îmi doresc să muncesc pentru ceva mult mai mare.

În fiecare zi întâlnim tot mai mulți tineri ambițioși care vor să își dezvolte talentul, să-l facă cunoscut în rândul tot mai multor oameni. Ne bucurăm că suntem alături de ei și mai ales că putem să îi vedem cum își îndeplinesc obiectivele, ca și în cazul lui Andrei.

Articol scris de Alexandra Lucan și Andreea Domșa

Semn de carte permalink. Postează un comentariu sau lasă un trackback: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi niciodată publicată nici partajată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Poți folosi aceste HTML tag-uri si atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>