Ce conţine ?

Paul_JumpWorkshop-uri În workshop-urile de dezvoltare personală JUMP, ne interesează curiozitatea ta despre propria persoană, precum şi despre ceea ce te înconjoară. Suntem pregătiţi să găsim împreună răspunsurile care te pot ajuta să te dezvolţi. Abilităţile pe care urmărim să le dezvoltăm sunt cele care ţin de inteligenţa emoţională, comunicarea eficientă, gândirea critică, munca în echipă, leadership, vorbirea în public, managementul proiectelor. Toate acestea au un rol important în procesul de creştere personală.

Orientarea în carieră este un program condus de către un specialist care te va ajuta să îţi stabilesti un plan de carieră. Să-ţi alegi cariera nu e cea mai uşoara decizie pe care trebuie să o ia un licean, dar poţi decide corect dacă eşti bine informat. Consilierul te ajută să te cunoşti mai bine, să devii conştient de potenţialul, abilităţile şi trăsăturile care te definesc, să îţi clarifici obiectivele profesionale. Vei descoperi, astfel, punctele tale forţe, vei identifica valorile şi lucrurile care te interesează, îţi vei dezvolta abilitatea de a lua decizii şi, cel mai important lucru, vei şti care sunt posibilităţile de carieră pe care le poţi explora.

Experienţa în muncă este un program bonus oferit doar adolescenţilor cuprinşi în programele de workshop-uri de dezvoltare personală sau orientare în carieră. Cariera este unul din aspectele cele mai importante din viaţa noastră, de aceea un stagiu de practică, prin intermediul căruia eşti ancorat în lumea profesiilor, este bine-venit. O etapă esenţială a vieţii tale, în urma căreia poţi identifica paşii pe care trebuie să îi faci pentru a-ţi atinge visele şi obiectivele.